Манчестър Юнайтед се възстанови от бавния старт на кампанията 2022-23, за

...
Манчестър Юнайтед се възстанови от бавния старт на кампанията 2022-23, за
Коментари Харесай

Тен Хаг бил ядосан след победата над Борнемут

Манчестър Юнайтед се възстанови от бавния старт на акцията 2022-23, с цел да се озове на четвъртата позиция във Висшата лига, като в същото време постигна положителни резултати в Карабо къп и Лига Европа – като занапред предстоят борбите за ФА Къп. Последният мач на " алените дяволи " донесе комфортнаа победа с 3:0 над Борнемут на " Олд Трафорд ", само че взискателният треньор Ерик Тен Хаг въпреки всичко не е бил напълно задоволен.

" Той беше удовлетворен от сухата мрежа, само че в това време беше малко сърдит. Тъй като допуснахме прекалено много положения и бяхме прекомерно отворени в края на мача, тъй че той беше малко ядосан. Тен Хаг се оправя добре. Казах преди, той насочва всеки състезател в една посока и се усещаме като добър тим. Всеки желае да печели, всеки желае да играе за този клуб и това е значимо. Той донесе страховит дух на тима, ние играем в действителност добре и това е методът, по който би трябвало да го вършим и да запазим инерцията ", показа Давид де Хеа пред клубната телевизия.

Юнайтед се изкачи до четвъртото място в таблицата на Висшата лига, изоставайки с девет точки от водача Арсенал, само че с последователно набиране на инерция след тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР